Marking a 2nd level navigation as current causes a problem

Home Forums Clava – Multipurpose Responsive HTML Template Marking a 2nd level navigation as current causes a problem

Tagged: 

This topic contains 16 replies, has 2 voices, and was last updated by  mmoolay 3 years, 3 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author
    Posts
  • #340

    mmoolay
    Participant

    Hi
    I am updating my site to include a couple of new pages – but marking a 2nd level navigation item as id=”current” makes the button go wild!

    Here’s the code snippet I have used:

    
    <li>Services
       <ul>
       <li><a href="our-services.html">Trade Valeting</a>
           <ul>
           <li><a href="client-login.html">Book a Trade Valet</a></li>
           </ul>
       </li>
                                        
       <li><a href="private-valeting.html" id="current">Private valeting</a>
           <ul>
           <li><a href="#">Book a Private Valet</a></li>
           </ul>
       </li>
       
       <li><a href="event-valeting.html">Exhibition & event valeting</a></li>
                                        
       </ul>
       </li>
    
    

    Here’s a grab of what happens – you can see the blue triangle and grey triangles are mis-aligning.

    Thanks …Mike

    #341

    mmoolay
    Participant

    sorry … here’s the link to the grab image:
    http://snpy.link/chLpCu

    #342
    Support Team
    Support Team
    Keymaster

    can i see your site ?

    #345

    mmoolay
    Participant

    Hi
    sorry – I did not get an auto-email to say you had posted??

    Anyhow … the site section is not complete yet …
    but you can see my new navigation I want to use here:

    http://autoklean.co.uk/private-valetingNAV.html

    Cheers …Mike

    #346

    mmoolay
    Participant

    Happy New Year.

    Ok, now we’re all back into the swing – can you give me a solution please.

    Cheers …Mike

    #347

    mmoolay
    Participant

    Hello is there any support here ??

    #348
    Support Team
    Support Team
    Keymaster

    add this on your menu:
    Before:

    <li>Services
    	<ul>
    		<li><a href="our-services.html">Trade Valeting</a>
            	<ul>
                	<li><a href="client-login.html">Book a Trade Valet</a></li>
                </ul>
            </li>
        .
        .
        .
    

    After:

    <li>
    <a href="your-link.html">Services </a>
    	<ul>
    		<li><a href="our-services.html">Trade Valeting</a>
            	<ul>
                	<li><a href="client-login.html">Book a Trade Valet</a></li>
                </ul>
            </li>
        .
        .
        .
    

    hope that helps

    #351

    mmoolay
    Participant

    Hi
    I have added a REDUNDANT link as above – which is not what I need. The formatting is still wrong for the 2nd level fly-out of ‘Book………..’

    Please send me a fix for both of these template issues – Thanks …Mike

    #352
    Support Team
    Support Team
    Keymaster

    please copy the file navigation on the original template.
    then, you edit and adjust as needed.
    if you want to make linktersebut inactive, then you only need to replace it with the value of the href value “#”

    #354

    mmoolay
    Participant

    Hi
    you are still not addressing the big problem with your template.

    Please fix …Mike

    #355

    mmoolay
    Participant

    and the link I added didn’t show in the reply immediately above … go here to see the issue grab …

    http://www.autoklean.co.uk/img/navigation-issue.png

    Thanks

    #356
    Support Team
    Support Team
    Keymaster

    I tried to adjust to your menu, please change your html script with secript like this:

    <ul id="responsive">
    	<li><a href="index.html" id="current">Home</a></li>
    
    	<li><a href="#">Shortcodes</a>
    		<ul>
    			<li><a href="elements.html">Elements</a></li>
    			<li><a href="columns.html">Columns</a></li>
    			<li><a href="typography.html">Typography</a></li>
    			<li><a href="pricing-tables.html">Pricing Tables</a></li>
    			<li><a href="icons.html">Icons</a></li>
    		</ul>
    	</li>
    
    	<li><a href="#">Service</a>
    		<ul>
    			<li>
    				<a href="trade-valeting.html">Trade Valeting</a>
    				<ul>
    					<li><a href="client_login.html">Book a Trade Valet</a></li>
    				</ul>
    			</li>
    			<li>
    				<a href="portfolio_single.html">Private Valeting</a>
    				<ul>
    					<li><a href="portfolio_single.html">Book a Private Valet</a></li>
    				</ul>
    			</li>
    			<li><a href="blog-large-image.html">Exhibition & Event valeting</a></li>
    		</ul>
    	</li>
    
    	<li><a href="about-us.html">About Us</a></li>
    
    	<li><a href="contact.html">Contact</a></li>
    </ul>
    

    you can see here: http://jogjafile.com/menu-thread-solution.png

    #357

    mmoolay
    Participant

    Ok, I have uploaded your menu item as the first (in place of ‘Home’.

    You can still see the issue when the ACTIVE (id=”current”) is set.

    That is the issue now layout for the menu itself.

    Thanks for looking and fixing in advance…Mike

    #361
    Support Team
    Support Team
    Keymaster

    Send me your ftp acces account to me, please send to my email on : francescapinky4@gmail.com.

    Thanks before.

    #362

    mmoolay
    Participant

    FYI: email sent as requested.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)

You must be logged in to reply to this topic.