Clava – Latest Update

Home Forums Clava – Multipurpose Responsive HTML Template Clava – Latest Update

This topic contains 14 replies, has 3 voices, and was last updated by Support Team Support Team 4 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • #183
    Support Team
    Support Team
    Keymaster

    Update:
    27 Marc 2014:
    – PHP Contact Form has been working
    – Sending e-mail also is working properly

    #222

    iamshawon
    Participant

    We used portfolio_3 its broken in first load. After refresh the page its look OK. But always show like attached picture in first load.
    portfolio problem in first load chrome

    #223
    Support Team
    Support Team
    Keymaster

    thank you for the information you submit, I will check back later

    #319

    junro79
    Participant

    The clava-html template doesn’t work at i.e 10. The preloader never stops. I tested ie ver. 9, 10 and 11 but only i.e 10 didn’t work. I also deleted the scripts(jquery-1.10.2.min.js ~ js/main.js) at bottom but it didn’t work either.

    Please, help me.

    #320
    Support Team
    Support Team
    Keymaster

    can i see your site?

    #321

    junro79
    Participant

    Yes. please check the bottom link.

    http://coding.starlook.me/natm/

    #322

    junro79
    Participant

    I didn’t use reply. So repost it, just in case you didn’t see my previous post.

    >>
    Yes. please check the bottom link.

    http://coding.starlook.me/natm/

    #323

    junro79
    Participant

    Have you seen my request? Can you reply me then?

    #326
    Support Team
    Support Team
    Keymaster

    i see on your site, all working fine.

    #327

    junro79
    Participant

    can’t believe. Did you try i.e.10, not a developer too but real one? I tried several PCs and none of them worked.

    #328
    Support Team
    Support Team
    Keymaster

    yes, i’m try it on i.e. 10

    #329

    junro79
    Participant

    This theme has lots problems. I check out the debugger and found a lot.

    Please, check up your source once more.

    #331
    Support Team
    Support Team
    Keymaster

    if you can tell me where is the error?

    #332

    junro79
    Participant

    There are many bug. The programmer of my own fixed it.

    #333
    Support Team
    Support Team
    Keymaster

    i’m sory about that, but thanks for your informations :D

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

You must be logged in to reply to this topic.